El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

lunes, 21 de marzo de 2011

Per segona vegada enguany, tornem-hi!


En aquestes dates del 2011 recomencem els assajos, després de la parada de passades les decennals. Tornem a començar, doncs, el dimarts 22 de Març, una data força tardana, tot i haver fet els assajos del gener! Val a dir, això sí, que tant els assajos de canalla com l'escola de castells s'ha dut a terme des de la primera setmana de Març! I també que s'han realitzats tres assajos de rotació de tronc durant aquest mes de març, per a començar a carregar piles per aquest 2011.

Pel que fa a la resta de colles, la classe mitjana, o així l'anomenen, a començat força bé (2de7 dels Gausacs i Saballuts són els millors exemples!). De totes maneres, l'assumpte no ha fet res més que no sigui començar!

Cal fer referència també als creixents rumors sobre l'estudi per part dels CdVilafranca per a incloure propaganda a la camisa castellera. La colla ha desmentit que aquesta temporada incorpori aquesta propaganda a la pròpia indumentària, però aquests rumors han provocat un boom d'opinions a favor i en contra d'aquesta manera de fer. Jo, per la meva banda, espero no haver-nos de veure mai amb propaganda a la camisa... imagineu-vos la màgia de l'entrada del braç de Santa Tecla amb propaganda a la camisa... sincerament no em faria cap gràcia.

Deixant de banda els temes externs a la colla, tornem al que ens toca. Ens toca començar, ens toca treballar, ens toca assajar i ens toca fer castells. Ens toca preparar-nos per una temporada de les més exigents, si no la que més, que ha viscut mai la nostra colla; una temporada on la nostra colla, la Jove, pot tocar el cel més que mai. Una temporada on esperem ser-hi tots per a gaudir-la! Però per a començar a gaudir-la bé i com toca, dimarts assaig!

Ens veiem allà, doncs, a les 20.30 (i a les 19.30 la canalla!).

Foto: M. Neus Baena; Assaig de 4de9f fins a quints, 28 de Maig del 2010.

Diada de Festa Major (Jove)