El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

sábado, 2 de abril de 2011

Dues setmanes

Dues setmanes portem d'assajos. Dues. Hi ha hagut de tot. Moltes noves incorporacions, tant a la pinya, com al tronc o com a la canalla. Tots benvinguts, nous membres de la família.

Troncs que es veuen espectaculars, malgrat els canvis! Proves maques i l'alegria de veure'n algunes a aquestes alçades! Tot això, però, ho hem de fer avançar i l'única manera d'anançar-ho és venint als assajos. Podem i ho sabem, ara el que hem de fer és voler-ho.

Per altra banda, comentar que en general, tot segueix en aquesta aparent calma, a nivell general. Per això, aquest cap de setmana, i els que el segueixen, aniré a plaça, per veure si hi ha alguna colla que em sorprèn. Primera parada, Altafulla, aquest diumenge, amb Castellers d'Altafulla, Nois de la Torre i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Per una banda, interessant duel entre els escarabats i els mosquitaires. Per l'altra, una colla de Tarragona que apunta amunt enguany, veient descarregat el seu 4de7 per les decennals. Tindrem sorpreses? Esperem que sí.

Més tard, el dia 9 d'Abril, la Jove comencem actuacions a Riudecanyes! Per tant, en una setmaneta ja toca treure la pols de Gener de la camisa i cap a Riudecanyes! Recordeu que també hi ha dinar!

Ens veiem dimarts!

2 comentarios:

  1. Hola Albert, no dejes de escribir explicando como va todo por ahí. La filial brasileña de la Jove siempre estará pendiente. Saludos!
    Ata.

    ResponderEliminar
  2. Ata!! Quina alegria llegir alguna cosa de vosaltres! Tot bé? Espero que sí! Jo seguiré la labor i aniré escribint tot el que pugui! Moltes gràcies per llegir-me. Una abraçada i records a tots tres!
    Albert.

    ResponderEliminar

Diada de Festa Major (Jove)