El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

jueves, 14 de abril de 2011

Riudecanyes i demésI la Jove ens plantem a Riudecanyes el segon cap de setmana d'Abril, no pas amb la intenció de portar-hi grans castells, sinó amb ganes de fer castells i disposats a seguir treballant. Riudecanyes va ser, doncs, una manera de rotar posicions tant al tronc, com al pom de dalt i a la pinya.

Sota un sol més propi de les diades d'estiu que no pas de les de primavera, vam plantar els dos bàsics de set pisos (3de7 i 4de7), acompanyats del 4de7a i del 2de6. En acabar, dues rondes amb dos pilarets de quatre a cada una. Així doncs, exceptuant els ja llunyans de les Decennals, primers castells de l'any a la butxaca.

Per altra banda, cal comentar els brillants inicis de temporada d'altres colles, a destacar sobretot els molt matiners 4de8 de Saballuts i Gràcia i, també, la clàssica amb pilar de sis inclòs dels Minyons. Altres dades a tenir en compte serien el primer 3de8 de Capgrossos (acompanyat de 2de7 i altres castells de la gamma de set), els primers 5de7 de Lleida, Xiquets de Reus i dels matalassers. També cal comentar els primers castells de set dels Nois de la Torre (3de7 i 4de7), dels Castellers d'Altafulla (3de7) i el bon inici de Sant Pere i Sant Pau, que ja porten uuns quants castells bàsics de set a la butxaca.

Ens trobem, doncs, en un brillant inici de temporada a nivell general. Esperem que segueixi sent així.


Foto: M. Neus Baena, 4de7a a Riudecanyes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)