El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

martes, 5 de junio de 2012

Comencem fent història!


Fa vora les cinc setmanes que no escrivia res de nou, ja que acabava el curs i estava de treballs i exàmens fins dalt de tot. Però l'ocasió s'ho mereix, i és que la Jove comencem la temporada  fent història.

Si ja havíem estrenat el dos de set aviat per Sant Jordi i el tres i quatre de vuit el cap de setmana posterior, a la diada del local, avançant-se aquests un pèl als anys anteriors, en les setmanes pròximes s'han esdevingut dues estrenes més.

Primer de tot, el 20 de Maig ens plantàvem a Gràcia per a portar-hi el nostre primer dos de vuit amb folre de la temporada, amb intencions de fer-lo ben aviat per poder-lo anar consolidant de cara a nous reptes extra! De moment, el vam descarregar i vam ser la tercera colla de l'any en fer-lo, darrere de Minyons i Vilafranca. El més matiner de la nostra història.

Dues setmanes més tard, ens plantem al Vendrell amb intencions de repetir-hi el dos folrat, però, després d'haver descarregat el segon dos de vuit amb folre de l'any i a tercera ronda, els "jefes" anuncien el quatre de vuit amb l'agulla, potser una decisió condicionada pels castells que havia fet la Colla Joves. Al sentir això els nervis i les ganes de triomfar a la plaça Vella es van apoderar de la majoria de nosaltres. Després de dos peus desmuntats, el castell va pujar, un quatre maco i tranquil va anar desfent-se per donar pas a la descarregada èpica del pilar del mig. Va anar enrere i endavant, va aguantar uns quants cops, però finalment es va descarregar! L'eufòria es va apoderar de nosaltres, que sabíem que un quatre amb el pilar a dia 3 de Juny era més que una gesta. Així doncs, el quatre de vuit amb l'agulla més matiner (i de llarg) de la nostra història i la segona colla que el fa aquesta temporada.

Tot i que no només el dos i el quatre amb el pilar són tot el que s'ha de destacar fins ara. Hem treballat molt bé les estructures bàsiques i sembla que ja es consoliden prou bé com per a pensar en alguna cosa més per relativament aviat. A l'assaig les proves agafen força i cada cop es veuen estructures més maques, que acabarem de pol·lir per tenir llestes per ben aviat. Tot depèn de nosaltres, per tant, a treballar! Podem fer un Sant Joan magnífic! I després... què?

Foto: M. Neus Baena (Celebració del 4de8a)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)