El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

martes, 1 de mayo de 2012

Doblet de Tarragona, doblet d'estrenes!Com no és habitual hem fet castells de vuit, tant el tres com el quatre, i també el dos de set, abans d'acabar l'Abril. A Sant Jordi i a la Diada del Local vam estrenar aquestes tres estructures, amb l'intenció de consolidar-les a plaça ben aviat.

Per Sant Jordi va ser el 2de7, un matiner 2de7 si ens fixem en els anys anteriors, que va anar acompanyat pel 5de7 i el 4de7 amb l'agulla. Per acabar un vano de cinc amb senyera. Els matalassers, per la seva part, van estrenar un molt matiner 4de8 i tant Serrallo com Sant Pere i Sant Pau feien castells de sis pisos. Llibres i roses i a sopar! Primera diada a Tarragona de l'any i primera estructura seriosa mostrada a la ciutat i al món casteller.

El diumenge de la mateia setmana teníem una altra cita amb la nostra ciutat i amb el nostre local, una cita amb més estrenes! La diada del local ens va deixar els primers tres i quatre de vuit de la temporada, acompanyats del recentment estrenat 2de7 i un altre vano de 5, aquest, però, sense senyera. Primera clàssica de la temporada i marquem el ritme, un passet enrere de Minyons i Vilafranca (que han folrat ja el dos), de la resta de les colles del panorama casteller.

A la diada del local ens van acompanyar els Nens del Vendrell que van signar una correcta actuació de castells de set i una Vella de Valls (a canvi de la Joves) que va fer la clàssica també, estrenant, com nosaltres, estructures. Ells, però, totes tres.

Vermut al local, concert de les gralles de les colles i a dinar. La setmana que ve més a Terrassa! Però abans, assaig el dia del treballador i el divendres, que tenim molta feina a sobre i volem seguir marcant el ritme.


Foto: M. Neus Baena - Primer 4de8 de l'any.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)