El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

sábado, 15 de mayo de 2010

Anar fent...




Per començar, m'agradaria parlar de l'actuació realitzada a Perafort el diumenge 9 de Maig. Un grapat de castellers de la colla vam anar a fer castells a Perafort, acompanyats dels Nens del Vendrell. Es van veure castells de 7 per part de totes dues colles.

Primerament, la Jove, va fer el 3de7, ja molt tranquil, pensant en un pis més ben aviat, si els assajos ho permeten; el 4de7a i el 5de7 que, com el 3de7, si els assajos permeten volem que el mateix castell d'un pis més torni a estar com l'any passat; i, per acabar, un pilar de 5.

Els Nens, per la seva banda, van intentar realitzar una actuació amb els bàsics de 7 pel que es va poder veure. En primera ronda van descarregar amb força tranquil·litat el 3de7. En segona ronda, però van haver de desmuntar dues vegades el 4de7, per indecisió de la canalla en les dues ocasions. En tercera ronda, van descarregar un 2de6. Per acabar, dos pilars de 4.



També s'ha de comentar una mica l'estat de les altres colles del panorama casteller, no trobeu? Minyons, Vilafranca, Capgrossos i la Vella ja han descarregat el 2de8f. I Minyons i Vilafranca, també el pilar de 6. Els Castellers de Lleida, els de la Vila de Gràcia i els de Sants, s'anoten els primers castells de vuit de la temporada. Tot segueix bastant igual a Tarragona, que el màxim que viuen les colles locals (si no m'equivoco per part del Serrallo i de St.Pere i St.Pau) és el que ja es va veure per l'última diada de Sant Jordi.



A banda de tot això, m'agradaria comentar els assajos d'aquesta setmaneta. El dimarts, en resposta al missatge donat per Jordi Crespo el divendres passat, va venir prou gent per ser un dimarts de mitjans de maig, i vam poder assajar bé. I aquest divendres vam fer molt bon assaig, amb proves realment bones, molt bona feina. Malgrat això, l'assistència no va ser gaire bona, però esperem que el divendres que bé, tenint la diada de Nou Barris al cap de dos dies, vingui més gent i encara poguem assajar millor. Tot ja es va dir després de l'assaig: "Jo no sé com us sentiu vosaltres després d'aquest assaig, però jo estic content, perquè tornem a agafar aquella dinàmica de que parlàvem la setmana passada", va dir el cap de colla, prou satisfet.

Encara que digui això, no s'ha d'afluixar, al contrari, millorem per a fer assajos encara més bons que aquest últim!!


Foto: M. Neus Baena Font (4de7a, Perafort)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)