El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

miércoles, 26 de mayo de 2010

El primer de vuit


El diumenge 23 de Maig ens vam plantar al barri de Nou Barris de Barcelona amb un propòsit: fer el primer castell de vuit de la temporada.

Al arribar, calor. A plaça s'hi feia el pregó. I qui feia el pregó? Va venir el rei d'Espanya!! I també va venir el Papa de Roma!! Però els dos encarnats en la figura de Toni Albà, que va fer-nos riure a tots els que érem a plaça. Després de la seva actuació, començava la nostra...

Vam començar les dues colles plantant pilars conjunts, per la nostra banda, dos de quatre pisos, en un dels quals va fer de baix el nostre amic "pixapins", també conegut algunes vegades per Pablo. Felicitats noi!

L'actuació la van començar els Castellers de Barcelona, amb el 4de8 de sortida. Van seguir amb el 2de7 i, en última ronda, el 5de7. Els barcelonins van tancar la seva actuació amb dos pilars de 5.

La Jove vam començar amb un 5de7 que ja hem fet cinc cops des de que vam començar la temporada, a totes les actuacions (si no comptem els bolos del campionat de Karate o de la Intercol·legial). Vam seguir, en segona ronda, descarregant el 3de8, el nostre primer castell de vuit pisos de la temporada. En tercera ronda, un 4de7a que vam descarregar també, el quart de la temporada. Vam acabar amb un p5 la nostra actuació.

I, així, comencem a estrenar castells aquesta temporada. La pròxima actuació serà a casa, a la plaça de la Font de Tarragona, diumenge 30 de Maig a les 12h del migdia. Actuaran amb nosaltres la colla Joves de Valls i els Nois de la Torre. Us hi esperem!!



Foto: M. Neus Baena Font (3d8)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)