El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

lunes, 13 de septiembre de 2010

Catalans i amb dos collons!

Doncs sí, catalans! Així ho vam demostrar a la Diada Nacional de Catalunya. I és que va ser una boníssima diada Nacional a Tarragona! I no sols per nosaltres, sinó també per les dues petites de Tarragona.
Sí, per part de la Jove, una actuació completeta! De sortida un 4de8, el dotzè! Seguim de 5de8, on s'estrenava a segons el Sergi Martí, que la setmana passada es va estrenar a segons del 3de8, per tant, doble felicitació! Una altra catedral marca de la casa! I en tercera ronda, el moment més emocionant de la diada. El 2de8f de la Jove, més emocionant que mai. Un 2de8f treballat al límit i, com diria la Raquel Olivan, jo vull que la Carnicé digui "èpic" a Quarts de Nou! D'aquí ve la frase que m'he expropiat del meu company Arnau (pels que ho prefereixin, l'ex-naranjito, sí!), frase que vaig trobar molt adequada... i és que vam recordar els castells vallencs. Com diuen alguns, en comencem a aprendre a treballar els castells. En acabar, tres pilars de 5, amb senyera inclosa! Visca Catalunya i cap al local que hi ha sopar i festa!
Però la diada no es va acabar aquí! Els matalassers van fer un molt bon paper descarregant el 4de8, el segon 5de8 de l'any i el 3de8! I és que enguany ténen un molt bon 5de8! Però també molt bon paper el de les dues colles petites de la ciutat. Per part de Sant Pere i Sant Pau 2de6, 3de7 i 4de7 i, per part del Serrallo, 3de7, 4de7a i 5de6, la seva millor diada d'enguany! Moltes felicitats a totes les colles!
Així doncs, la diada d'enguany de Tarragona va poder arribar a plantar cara a la de Valls, que el dia 10 a la nit va gaudir d'una bona diada amb castells de gamma alta de 8 per part de les dues colles! Per part de la Vella 2de8f, 4de8a, 5de8 i p6 i per part de la Joves 4de8, 5de8 i 2de8f! I després, com a Tarragona, pilars amb senyera i Visca Catalunya!
I ja ha passat l'última diada abans de les festes de Santa Tecla! Tot preparat? Ho veurem als assajos d'aquesta setmana, així com també si podem aspirar a alguna coseta més enguany! Tot és posar-s'hi amb ganes! Ens veiem a l'assaig!

Foto: No, avui no deixo foto, deixo vídeo, molt més "èpic"! 2de8f de la diada Nacional!

http://www.webcasteller.com/ca/fotoblog.php?id=41706

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)