El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

jueves, 9 de septiembre de 2010

Descansem... per a tornar-hi aviat!


Doncs sí, descansem. Després de descarregar una tripleta i de no parar de pujar marxes durant aquella setmana, una setmana que ens va deixar amb quatre castells de nou! Doncs clar, toca descansar. Ni assaig del dimarts següent i assajos més lleus els següents, però fins aquí ha arribat. Ara toca tornar a apretar al màxim!

El dia 5 de Setembre, com ja dic, vam anar prou relaxats a Cambrils. On vam descarregar tant el 3de8 com el 4de8 i també el 4de7a (on vaig fer, per primera vegada, de primer dau al pilar!). Després d'això, dos pilars de 5 i quatre pilars de 4, on es va estrenar com a segon a un pilar, el Pau Tell, que feia poc que s'havia estrenat al folre, també! Quin any, eh? I espera't! Vam actuar amb els Xiquets de Reus, que van descarregar sense cap problema tant el 2de7, com el 5de7, el 4de7a i el p5 (amb la Txell a quarts! el pròxim a terços, eh Txell?!); i també vam actuar amb els castellers de Cornellà, que van plantar a Cambrils els dos castells bàsics de 7 i el 3de6a! El millor? Poder veure tots els amics de XdR!! I les fotos al acabar l'actuació... prou divertides!! Llàstima que enguany sols tinguem una actuació amb ells... Tot i això, alegria!

A partir d'ara, colla, toca treballar. No sé vosaltres, però jo no em vull quedar aquí! I encara ens queden les actuacions més importants de la temporada (diada de festes, Sta Tecla, el Concurs...). Per tant, toca apretar!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)