El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

miércoles, 29 de septiembre de 2010

Fent camí cap a la Glòria Eterna




Sí, perquè a la glòria ja hi hem arribat! Doncs ara feia temps que no escrivia i és que s'ha de dir que durant les festes de Santa Tecla un no té massa temps, i menys si tens a un polonès a casa teva! Tot i això, han estat unes festes que gairebé han assolit la perfecció.

El primer dia casteller de les Festes, la Diada amb les colles grans del panorama casteller (Vilafranca i Vella), va ser el dia en què la Jove només vam sortir de plaça amb dos castells i tres intents desmuntats, un d'aquests pel famós TREBAAAAALL que es va entendre com avall... tot i això, vam descarregar 5de8 i 3de9f, que està molt bé! Llàstima que no ho vam poder completar amb el 4de9f o, més tard després de desmuntar l'intent de 4de9f, amb el 2de8f. Dos pilars de cinc i cap al local que hi ha xerrada. Xerrada encoratjadora i va que el dijous hem de fer la tripleta, dijous sí.

I així va ser, dijous vam descarregar-la per segona vegada aquesta temporada, però per Santa Tecla i a Tarragona, que té un plus! Un 5de8 perfecte, un 3de9f que cada vegada es veu més tranquil i ja es veu molt segur i un 4de9f que, amb tots els canvis que es van fer baixan un quart a terços, etc, es va descarregar tot i que amb dificultat. Però és que sols s'havia assajat una vegada amb aquests canvis! Per tant, perfecte! I a la processó, el meu primer pilar!! Per mi ja va ser la cirereta del pastís!

I el dia següent que tocava? Tocava fer arribar el pilar a l'ajuntament! I així ho vam fer! 3de8 i 4de8 i després el pilar fins l'ajuntament! Gaire millor no podria haver anat aquesta Santa Tecla, no?


Parlant de les altres colles, cal destacar que la Vella va fer la seva millor actuació de la temporada (tripleta amb pilar de 7) a la diada de festes; Vilafranca va venir a fer la seva actuació típica d'aquest inici de temporada a ciutats no tant castelleres (3de9f, 4de9f, 4de8a i p7f); els matalassers es van emportar una mala caiguda el dia de Festes i per Santa Tecla es van haver de conformar amb el 4de8 com a millor castell; els de Sant Pere i Sant Pau van descarregar el 5de7 després de 7 anys de no fer-lo. I els del Serrallo sols van poder sortir amb dos castells per Santa Tecla. La part més positiva va ser que per la Mercè vam arribar totes les colles!!


I aprofito l'entrada per dir que aquesta setmana dijous i divendres tenim assaig! Dijous a les 21h i divendres a les 22h!! Tothom a l'assaig si volem fer del pròxim concurs un concurs espectacular per la colla Jove!! Que el dimarts vam fer un molt bon assaig i que en volem més!!



Fotos: Jordi Blay (3de9f diada de festes, 4de9f Santa Tecla)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)