El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

martes, 19 de octubre de 2010

Santa Teresa, el Vendrell.



... i deu, i onze...


El Vendrell era per a nosaltres una diada a la que ens presentàvem a màxims. Sortir de 3de9f ja ho deia tot. Un 3de9f potser massa treballat, però ja està bé que n'hi hagin que surtin bé i d'altres que no tant. Aquest 3de9f va representar el desè castell de 9 de la temporada, el sisè 3de9f descarregat consecutiu, el setè 3de9f de la temporada i el primer castell de 9 descarregat per la Jove al Vendrell. No està gens malament! Uns quants rècords batuts en un sol castell!

Però anàvem a més! Després del tres, pel qui no sap contar, ve el quatre. I el quatre va venir, folrat i a la tercera, amunt. Potser aquest 4de9f va començar ja un pèl bellugadís, sí. Al fer les tres passes l'enxaneta el castell va petar de sisens, donant el temps just per a carregar-lo. Cops amunt i cops avall, però res greu, per sort. Sols amb la baixa d'una de les quints.

I en tercera ronda, i malgrat les caigudes, vam decidir intentar el 4de8a. Estava molt maco. Un quatre perfecte i amb un pilar que potser va esperar-se massa per a desmuntar-se... El resultat va ser un 4de8 amb l'agulla carregat. Però és que feia temps que no feiem aquest castell! Per tant, tot i la caiguda, és un altre èxit a apuntar-se en un any que n'és ple!


La diada no s'acaba en la nostra actuació. La Joves de Valls va descarregar un 3de9f, però va deixar en intent un 4de9f, ja que la canalla es va despenjar, fent caure així tot el castell. Després un intent desmuntat de 4de8 i aquest mateix descarregat van fer acabar l'actuació de la Joves, que es presenta a Santa Úrsula amb una campanya potser prou irregular.


Els grans triomfadors de la diada, sens dubte, van ser els amfitrions. Els Nens van descarregar en primera ronda un altre 4de8, el cinquè de la temporada! Però en segona ronda va arribar l'èxtasi. Després de 36 anys sense fer-ho, els Nens del Vendrell van descarregar el 2de8f, fins a la carregada bellugadís i nerviós, però amb una descarregada excel·lent. Aquest va ser, sens dubte, el moment bo de la diada, que ens va dibuixar un somriure a la cara de tots els que erem a plaça. I després, amb l'eufòria de les dues primeres rondes, van decidir-se a tirar el 3de8. Aquest, però, no es va arribar a carregar. Tot i haver caigut, els Nens seguien amb els ànims pels cels i van decidir d'enlairar el 5de7, que van descarregar sense cap mena de problema. Moltes felicitats per aquesta fita històrica!
I tot i que potser ja no quedi quasi res per a acabar... collons, acabem bé! Dissabte més a la diada de l'Esperidió!

Foto: M. Neus Baena, 4de8a(c).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)