El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

sábado, 30 de octubre de 2010

La millor de la història




Últim capítol. L'Esperidió. Pla de la Seu. Jove de Tarragona, Margeners de Guissona i Bordegassos de Vilanova.


Doncs sí, l'últim capítol de la temporada va ser tancat el dissabte 23 d'Octubre al Pla de la Seu, i de quina manera! Primer de tot, en primera ronda, descarregant el 3de8 i el 4de8 simultanis, que van ser una mostra del gran estat de forma de la Colla. Sols ho havien assolit la Vella de Valls i, amb nou pisos i folrats, els Castellers de Vilafranca. En segona ronda? Descarregant el 4de8a després de dotze anys! Potser l'únic moment no tant dolç de la diada va ser amb el pilar de 6. El vam carregar, i el podríem haver descarregat, però una temporada més el pilar de 6 se'ns queda amb carregat. L'any que ve a descarregar-lo!


Després de tot això, es van fer tres rondes de pilars de la Jove, dues rondes de sis pilars de 4 i una més d'un sol pilar de 4, el pilar de l'Ataualpa i la Laís. I és que després d'una temporada plena de moment emocionants (els onze castells de nou, les tres tripletes, el 4de8a, els simultanis, l'intent de 5de9f...), vaig trobar que aquest va ser el moment més emotiu de la temporada. A tothom, o quasi, per molt o poc que els conegués, se'ls hi va escapar la llagrimeta, ja que aquesta gran família (Ataualpa, Andreia i Laís), són no sols castellers de la Jove (que ho senten com els qui més!), sinó que també formen part de la nostra família! Per a aquestes persones meravelloses: Us trobarem a faltar!


Així que la cosa s'acaba... i què farem tant de temps de vacances? Doncs no ho sé... improvitzar, com cada any! I anar acumulant les ganes de fer castells, que si aquesta ha estat la millor temporada de la colla, la següent la pot superar!


L'any que ve, més i millor!
Fotos: M. Neus Baena (3de8+4de8sim, pilar Ata)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)