El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

martes, 10 de mayo de 2011

Vuit, vuit, vuit...

I un de vuit, i un altre de vuit, i un altre... I és que ja són cinc els castells de vuit que portem aquesta temporada!!! Un inici força maco, que més aviat recorda un inici de colla de més amunt del Llobregat! I és que la Jove estem plantant cara i, com bé deia en l'article de l'Ocaña del 2 de Maig, marcant territori.

Començant Sant Jordi, diada exprés a lo tradicional, amb rondes conjuntes, on vam fer castells de set, preparant els propers assalts als vuit pisos. Així doncs, ens vam marcar el 4de7, el 5de7 i el 4de7a en la diada del patró de Catalunya.

El dia del treballador enguany va recompensar. Ens vam plantar a terres lleidetanes, a Guissona, poble dels Margeners, a fer els bàsics de vuit. I així va ser, vam descarregar, i pel que em van dir, sense cap mena de dificultat, el 3de8 i el 4de8, juuntament amb el 5de7. Al acabar, pilar de cinc amb estrena als quarts! Després de l'actuació, un dinar ben peculiar i d'allò més innovador!

I així ja, el dia 8 de Maig, ens plantàvem a Nou Barris, Barcelona, a seguir amb la línia que portem. Així doncs, la Jove ens tornem a anotar els dos bàsics de vuit, juntament amb el 4de7a i, més o menys com a Guissona, pilar de 5 amb estrena, però aquest cop va ser de l'enxaneta! Seguim fent.

Pel que fa a les altres colles, comentar 4de8a de Vilafranca (i 2de8f i p6), 2de8f i p6 de Minyons, comencen amb bàsics de vuit les dues colles vallenques, 2de7 de Reus i Lleida, 3de7a de Sagrada Família (que comporta la millor actuació de la seva història... altre cop enguany!), millor actuació de la història de Ganàpies (3de7, 4de7, 5de6)... i si n'hi ha més, ho sento, però ja ni m'enrecordo... I és que si el 2010 anava boig, el 2011 va boig i mig! De conya, patrimoni!

Res més a comentar, que toca treballar al Cós del Bou, que aquest Maig comencen assajos específics i, fins i tot, de Gamma Extra... A per totes, Jove!

Amb la vista posada, doncs, a la Diada del Local, el 22 de Maig...


Foto: 3de8 a Guissona, M. Neus Baena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)