El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

martes, 6 de septiembre de 2011

I ja hi som!

Primer de tot, disculpar-me als pocs que em llegiu per tardar tant en escriure, però és que entre viatges i castells, el blog ja em queda de banda... Però aquí tornem.

Faré un repàs ràpid del que ha estat tot aquest temps... Comencem per l'últim cap de setmana de Juliol, on vam aconseguir descarregar, dissabte i diumenge, la mateixa actuació, amb el 5de8, el 3de9f i el 4de8 descarregats (de passada, comentar que aquesta és la millor actuació de la segona colla de la ciutat, que només ha realitzat en una ocasió, enguany a Sant Magí), i per partida doble... quin cap de setmana!!! Més tard va venir l'estrena del 2de8f a Llorenç, un 2de8f més còmode, potser, del que esperàvem. Molt maco. Més endavant, Cós del Bou, amb la típica diada a la Canonja pel mig (clàssica de 8)... i què se'n pot dir? Cós del Bou ja és de nou, tot i que sembla que a poca gent li interessi... ja se sap que a molts llocs únicament miren pel color de la camisa, no pel fet, però naltros contents. Tot i que el 3de9f no es va descarregar i ens va provocar alguna baixa, vam afrontar un Sant Magí enorme, de màxims, i ens va sortir més que bé! La tripleta tornava a la plaça de les Cols setze anys després i amb el mateix color, només faltaria! Així doncs, estrenàvem un 4de9f més maco del que s'esperava, per què negar-ho? I això ens va donar molts i molts ànims, a part de satisfer a gent que ens demanava que el féssim, desig concedit!

Passat Sant Magí, dos dies més tard, actuàvem a Gràcia, on vam portar molt bons castells (3de8, 5de8 i 2de8f) i, al cap de sis dies, afrontàvem la diada del Catllar, amb ganes de menjar-nos la plaça i fer-la encara més nostra. Així doncs, una tripleta lila va ser el nostre regal a aquesta plaça que tant estimem i que tant ens estima. Li devíem. I es diu fàcil, però és que és una tripleta, eh? Que vam plantar cara a la Vella i a Vilafranca!!! Som molt grans. Després què? Després Cambrils, diada amb canvis i estrenes als troncs, amb un 3de8 potser massa patit, però descarregat i amb prous novetats!

Mentrestant, assagem, assagem i assagem. I no cal dir res més. Això és el que hem de fer si volem fer realitat el nostre més que evident somni, amb la vista posada a les festes de Santa Tecla. De nosaltres depèn que arribi. Els assajos van bé, sí, molt bé... però que no baixi el ritme! Fem-nos grans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)