El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

miércoles, 4 de abril de 2012

I ja hi tornem a ser!

Per fi arribava el primer assaig de la temporada i, per fi, ens retrobàvem tots al local. Així doncs, hem anat assajant, començant amb força, moltes proves (i molt grans per aquestes alçades!) i alguns troncs molt renovats, sobretot en els pisos superiors. Canvis n'hi ha a tot arreu.

Nous objectius no en falten, tampoc! Qui més qui menys, si ve als assajos, se'n pot fer una idea. Els assajos comencen forts, però la temporada en general ja ha començat forta. Fins a dia d'avui hem vist fins a tres colles que ja han descarregat el 4de8 (Barcelona, Sagals i Minyons) i unes quantes que han fet el 2de7 (Gausacs o Gràcia, per exemple). I no és casualitat que tot ja vagi tot tan fort... és any de Concurs!

I un any de Concurs que serà interessant i que ja ha generat polèmica... però què voleu que us digui? A mi em sembla perfectament bé.

També m'agradaria dir que ja vam començar actuacions el dissabte 24 de març a Riudecanyes amb els Xiquets de Reus (colla a la que, com ja és habitual, ens trobarem a unes quantes places enguany) on totes dues colles vam realitzar unes decents actuacions de castells de set. Per la nostra part: 3de7, 4de7a, 5de7 i vano de cinc. Rotant canalla i canvis de tronc a plaça, amb caloreta i primera actuació de la temporada, per anar fent boca i treient la pols a la camisa.

I ara per setmana santa de vacancetes i després ens hi posem, a preparar les properes actuacions i a seguir treballant de cara l'any que ens queda, que no serà poc! Propera parada: Sant Jordi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)