El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

sábado, 12 de septiembre de 2009

La Diada Nacional


El dia de Catalunya havia arribat. Senyeres i estelades pels balcons i finestres de Tarragona. I com no, actuació castellera, amb les quatre colles locals. A les 19.30h començava l'actuació. La Colla Jove vam ser els primers en arribar a plaça (a la rambla, en concret, que no és pas una plaça). Serrallo, matalassers i Sant Pere i Sant Pau, van arribar més tard. Tot i ser els primers en arribar, vam ser els últims en actuar.
Sant Pere i Sant Pau van fer en primera ronda un 3 de 6 amb l'agulla net, en segona ronda un 4 de 6 amb l'agulla net i en tercera ronda, un intent desmuntat de 5 de 6 net i un intent en el que l'acotxador del 3 i enxaneta van caure abans de caregar-se el 5 de 6 net.
Després actuaven els matalassers. En primera ronda van fer el 3 de 8, en segona ronda el 4 de 8 i en tercera el 5 de 7. La veritat és que tots els casells els hi van sortir ben paradets, però els volen pujar tots tres un pis el dia 20, podran?
Els tercers en actuar van ser el Xiquets del Serrallo. En primera ronda van fer el 3 de 7, en segona ronda el 4 de 7 amb l'agulla (que ja van fer per Sant Magí) i en tercera ronda, el 5 de 6.
La Colla Jove, actuàvem últims, com ja he dit abans. Les bones coses es fan esperar!! En primera ronda vam fer un 4 de 8, bastant deformat. En segona ronda vam fer el que va ser el castell més gran i de més valor de la diada, el nostre fantàstic 5 de 8!! Ja en portem set!! I en tercera ronda un fantàstic 3 de 8, clavat!!
En ronda de pilars, tocava desplegar la senyera i la Jove ho vam fer amb tres pilars de 5, en el que el del mig va desplegar-la, magnífic!!
No hem d'oblidar que aquesta és la nostra última diada abans de la Diada de Festa Major, per això tan bon pun va acbar l'actuació, vam anar cap al local a fer nua prova de 4 de 9 amb folre, que va pujar fins a quints, altre cop, i va sortir força bé!! Així doncs, recta final cap a la que ha de ser la millor actuació en anys de la Jove, per tant, a treballar!! Tothom als assajos, que es necessita!!

Foto: Jordi Blay.

I una altra línia per a la senyera!! Visca Catalunya!!

1 comentario:

Diada de Festa Major (Jove)