El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

jueves, 24 de septiembre de 2009

Santa Tecla i la Mercè


Santa Tecla:
Si la Diada del dia 20 va ser magnífica, aquesta també. Potser no tant, és veritat, però va ser molt bona Diada. Obrien plaça els Xiquets del Serrallo, que van fer una bona actuació amb el 4 de 7 amb l'agulla, intent desmuntat de 5 de 7, 5 de 7 carregat i 3 de 7.
Seguien els Xiquets de Tarragona, que en primera ronda (i com el diumenge), van començar amb el 3 de 9 amb folre que sols van poder carregar. En segona ronda van descarregar el 4 de 8 i en tercera van descarregar el 2 de 7. En la ronda de pilars, es van disposar a fer el pilar de 6, que va pujar bé i va baixar bé, però que no es va descarregar. Això sí, el terç (el nostre amic Morató; altrament conegut amb el nom de Shin-Chan, Don Limpio, etc.) ens va dedicar unes botifarres molt maques, una mostra de la seva civilització i educació.
Els tercers en actuar vam ser la gloriosa Colla Jove (que veníem de fer la tripleta el diumenge). En primera ronda igual que diumenge, el nostre magnífic 5 de 8 (de postal), el novè de la temporada! En segona ronda, un altre bon 3 de 9 amb folre, el cinquè de l'any i el tercer descarregat!!! I en tercera ronda vam fer el 2 de 8 amb folre, castell que enguany no ha tingut massa protagonisme en les nostres actuacions, però que ja en van quatre de descarregats i cada vegada millors!!
Els últims en actuar van ser els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Van començar amb un intent desmuntat de 4 de 7 amb l'agulla i posteriorment el 4 de 7 amb l'agulla descarregat. En segona ronda, un intent de 3 de 7 amb l'agulla que després es va descarregar (enhorabona per l'estrena!!). Van acabar amb un intent desmuntat de 4 de 7.

La Mercè:
Els Xiquets han descarregat el 4 de 8 i el 2 de 7. La Colla Jove ha descarregat el 4 de 8 i el magnífic i desè 5 de 8 de la temporada, castell estrella de la Colla, que està contentíssima d'haver-ne pogut descarregar 10 de seguits i que saben que ténen un 5 de 8 envejable per totes les colles castelleres existents. La diada de la Mercè ha estat bona diada. Els Xiquets del Serrallo han descarregat el 4 de 6 amb l'agulla i el 5 de 6. I els castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat el 4 de 6 i el 3 de 6. Pel que fa als pilars caminants, han arribat totes les colles a l'ajuntament excepte la Colla Jove, que desgraciadament no ha pogut arribar, encara que s'ha quedat molt a prop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)