El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

sábado, 5 de junio de 2010

La setmana de la Jove
Alguns pensaran: i per què la setmana de la Jove? Doncs els hi responc. La setmana de la Jove, sí, perquè vam estrenar dos castells (el 4de8 i el 2de7), perquè ho vam fer a uns metres del nostre local i, també, perquè en aquell mateix local vam fer-hi un assaig, el divendres dia 28, espectacular!

Comencem per la diada. Va ser un dia d'una calor horrible. A la plaça de la Font van actuar-hi, a part de la Jove, dues altres colles: la Joves de Valls i els Nois de la Torre. La Jove, per la nostra part, vam fer la clàssica de 8. El 3de8, que ja l'havíem fet la setmana anterior al districte barceloní de Nou Barris; el 4de8, que va estar molt bé i que se li veu més futur que no pas al de l'any passat; i el 2de7, que malgrat haver-ne descarregat dos de sencers als assajos, encara no havíem tirat a plaça. Vam acabar l'actuació amb un vano de 5 i, després, 4 pilars de 4.

La Joves, que portava un inici de temporada bastant mediocre a causa de baixes, etc., va descarregar el 4de8, acompanyat del primer 3de8 de la seva temporada i, en última ronda, van haver de desmuntar un 5de7, però després van descarregar amb tranquil·litat un 4de7a.

I per completar la diada, els Nois de la Torre van portar tres castells de la gamma alta de sis: el 2de6, que tenien força bé, el 3de6ps, que sempre s'agraeix veure un castell aixecat per sota a plaça, i el 4de6a. Van acabar amb dos pilars de 4.

Ara, però, parlem de l'assaig del divendres 28. L'assaig especial ens va deixar molt bones sensacions de cara a aquesta temporada. Vam posar quints al 3de9f, que aquesta temporada ja li havíem posat; vam posar quints al 4de9f, en el qual jo vaig pujar per primera vegada al folre, i vam posar quarts al 5de9f i al 2de9fm. A part de realitzar proves netes boníssimes!! I, al acabar, repartiment de camises: el Pixapins (o Pablo) va aconseguir la seva camisa castellera!! I també el Txa (o Jordi)! Moltes felicitats a tots dos!! El local, ple de gent com se l'hauria de veure cada divendres per la nit, per a poder portar a plaça tots aquests castells que assagem!! Per tant, ens hem de posar les piles!!


Foto: Neus Baena (5de9f al assaig).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)