El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

viernes, 23 de julio de 2010

El primer pas


La Torre i la catedral, com l'any passat, tornen a estar juntes en el primer pas important de la Jove. Un altre cop, el nostre 5de8, el castell més emblemàtic de la colla, es va estrenar a Torredembarra, entre uns bons i macos 3de8 i 4de8.

La diada es va dur a terme a una de les places més petites en les que actuem, si no és la més petita. Calor, molta calor. Per part de les altres colles, Vilafranca va fer-hi la seva millor actuació en el que va de temporada, descarregant els dos castells bàsics de nou, 3de9f i 4de9f, el 3de8a i el pilar de 7 amb folre. Per part dels amfitrions, els dos castells bàsics de set, tant el 3 com el 4, i el 2de6, tots tres descarregats i molta alegria.

La catedral va ser celebrada un altre cop, conscients de que ara engeguem de veritat. Que és ara quan tot potser comença en serio. Hem de fer bons papers a totes les actuacions i donar la cara a totes les places com a COLLA GRAN que sabem que som. Però també l'hem de donar als assajos.Jove, a treballar!Foto: Jordi Blay (5d8)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)