El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

viernes, 16 de julio de 2010

Principis de temporada


Mentres la Jove seguim poc a poc, esperem que fins d'aquí poc, les altres colles es posen les piles increïblement i és que, excepte per la Joves de Valls, els resultats d'inicis de temporada de les altres colles punteres són millors als de l'any passat i ja portem quasi una vintena de 3de9 folrats en tot el que va de temporada, i fins i tot un gamma extra (el 2de9fm descarregat pels Minyons de Terrassa).

Els vilafranquins segueixen en la línia dels bàsics de 9 i la gamma alta de 8; la Vella ha descarregat ja tant el 3 com el 4 de 9 folrats així com ja deu 2de8f; la Joves va fer un mal inici de temporada però per St Joan van descarregar el seu primer castell de 9 de la temporada, acompanyat del primer 5de8 i del primer 2de8f; els Minyons ja han descarregat 3 castells de 9 diferents, el dos, el tres i el quatre; i els Capgrossos ja han descarregat dos 3de9f i n'han carregat un altre, han carregat el 5de8 i el 4de8a i han descarregat diversos 2de8f i es rumoreja que per les Santes volen intentar el 2de9fm.

Pel que fa a les colles que no han assolit els nou pisos, ens topem amb el fantàstic inici dels Castellers de Sants, que ja han descarregat el 5de8 i també el 2de8f i en diverses ocasions, o també els Castellers de Lleida que ja han descarregat el seu primer 2de8f (a Tarragona) i també els dos castells bàsics de 8. Els Castellers de Barcelona, la Jove i els Xiquets de Tarragona ens trobem amb el mateix castell màxim, el 3de8, tot i que amb prou diferència pel que fa als castells de vuit pisos descarregats així com també als castells de la gamma alta de set, recordem que els matalassers encara no han dut a plaça enguany el 2de7.

Per Tarragona, les colles petites de la ciutat ja han estrenat castells de 7, el Serrallo els dos castells bàsics de 7 i, la Colla de Sant Pere i Sant Pau ja han estrenat tant els bàsics com el primer de la gamma alta, el 4de7a. Així doncs, també bon inici per ells.

És un fantàstic inici de temporada que, no crec que per casualitat, coincideix amb any de concurs, per tant piles carregades al màxim per part de totes les colles!
Foto: Albert Blay (3de9f dels Minyons a Badalona).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)