El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

martes, 6 de julio de 2010

Seguim endavant




Després d'un temps sense escriure res, resumiré una mica tant la diada de St Joan com la de St Pere i St Pau, que ja tocava!

Els assajos d'abans de St Joan ja feien veure que per St Joan no faríem tot el que haguessim volgut, però no per res, tot per culpa nostra, no ens impliquem tant com ens hauríem d'implicar... tot i això, una clàssica no és mala actuació, tot i estar per sota de les nostres possiblitats... Per tant, Tarragona va veure el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 7 de la Jove, acompanyat d'un vano de 5. Tot s'ha de dir, l'assaig del dia següent va ser una meravella!! Tornar a posar quints tan a 3d9f com a 4d9f i tornar a fer una prova de pinya, folre i manilles de 2de9fm, està molt bé! I, el tercer dia de castells seguit, l'actuació del disssabte 26 a St Pere i St Pau també ens va deixar una altra clàssica acompanyada de vano de 5 al sac, i tot i ser la nostra actuació més completa, ja en portem unes quantes! I felicitem als Castellers de SP i SP per estrenar els dos castells bàsics de 7 pisos en la mateixa diada!

I, poc a poc, seguim endavant, hem de treballar als assajos ara, de cara al Juliol, per a poder estrenar tants castells com sigui possible i de reforçar aquestes estructures de cara a fer-les més grans i més complexes! Per tant, encara que tinguem dos assajos menys (divendres 2 i dimarts 6 de juliol), divendres ens hi tornem a posar, amb la vista fixada a la següent diada, a Torredembarra, on l'any passat vam estrenar el 5de8! I és que a cas no en tenim ganes? Endavant!

Foto: Neus Baena

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)