El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

lunes, 26 de julio de 2010

Sant Jaume dels Domenys


Doncs aquest passat dissabte per la tarda vam anar a Sant Jaume dels Domenys. S'hi havia de donar un pas més, en forma de 2de8f, però no va poder ser, desgraciadament, per falta de camises. I és que sembla que no, però era una diada molt important!
Tot i això, vam poder completar el que ja és la nostra cinquena clàssica de l'any... que va servir, almenys, per a treballar una mica més les estructures del 3, del 4 i del 2, que mai va malament.
Actuàvem amb els Nens del Vendrell, que van dur a plaça el 5de7, el 4de7a i el 4de7 (que volen pujar un pis tant aviat com puguin, segurament aquest dilluns 26 al Vendrell). En acabar, per part nostra un vano de 5 i per part dels Nens, un pilar de 5.
S'ha de destacar també el pilar de 4 pel vídeo que li estaven fent a la Virgínia, per a enviar a Riddley Scott, un pilar que es va celebrar com si es tractés d'un pilar de dos pisos més!

També criticar la "plaça" on vam actuar... com és possible que haguem de fer castells en un encreuement de dues carreteres d'un barri de cases... per favor! I sense públic gairebé... Vergonyós!



Foto: Neus Baena

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)