El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

viernes, 24 de diciembre de 2010

Després de reis, tornem-hi!


Ara feia temps que no escrivia... total, no ens hem perdut res d'especial... una Santa Úrsula amb un sol Gamma extra, el primer 2de8 sense folre descarregat de la història, un altre 3de10fm carregat pels Minyons, una nova colla de Gamma Extra (Capgrossos amb el 2de9fm), el primer 4de9f dels Castellers de Sants, un intent de 3de9f dels Castellers de Lleida... quasi bé, com dic!



Tot i això, com bé sabeu, aquest blog és dedicat bàsicament a la Colla Jove. Per tant, què es cou últimament a la colla? Doncs a la propera assamblea es convoquen eleccions, ja que la junta i tècnica d'aquest meravellós 2010 ho deixen. Així doncs, ens hi posem de ple. El Jordi Sentís ja va avisar que s'hi presentava. Així doncs, el 8 de gener, si no recordo malament, és l'assamblea i es decidirà la nova junta de la Colla Jove.



Tot apunta a que la nova candidatura serà una candidatura molt continuïsta. Pel que sé, el que més canviarà, en manera de fer, serà l'equip de canalla, que comptarà amb molts més monitors que de costum.



Per altra banda, cal comentar que jo, com a casteller de fa dos dies de la colla, estic molt orgullós amb tot el que he pogut viure... vaig entrar que no s'havia fet cap tripleta des de feia dotze anys i, en dos anys, ja en portem quatre (i les que queden!). Hem batut el nostre rècord de cincs de vuit, de castells de nou, de tres de nou consecutius i de quatres de nou consecutius, hem tornat a descarregar el 4de8a... meravellós!



I què en direm de la gent de la colla? Si som un munt més! Això s'ha d'aprofitar! No qualsevol dia es reparteixen més de 40 camises... Estic convençut que en tot l'any deuen haver estat vora les 80 camises com a poc. I és que és inimaginable la de gent nova que està venint. Aquest moment, doncs, s'ha d'aprofitar! Anem a més.



Objectius de cara la temporada que ve? Molts, moltíssims. Massa per a poder-los fer tots. Però som la Jove i sabem que si volem, podem. Si ens hi posem de veritat, som capaços de lo millor. No voldríem recuperar el pilar? Un pilar de sis que demana a crits tornar a estar descarregat. Ampliar la gamma de vuit pisos? O mantenir-la! Seguir descarregant tants cincs de vuit, dosos de vuit i quatres de vuit amb el pilar! Ampliar la gamma de nou? Tot és possible i si algú pot, aquests som nosaltres!



I no gaire cosa més a comentar. Que dimarts dia 11 comencem els assajos de cara a les decennals de Valls i que hem de donar la talla. Comencem els assajos a una temporada que pot ser la que més, la que tots portem esperant, portem 30 anys a la colla, en portem 15 o en portem dos, és igual. Aquesta ha de ser la nostra temporada, la temporada dels somnis complerts.



Visca la Jove!



Foto: Jordi Blay (3de9f Santa Tecla'10)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)