El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

viernes, 28 de enero de 2011

Comencen les decennals de a Candela!

Doncs sí, avui dia 28 de Gener del 2011 comencen les festes decennals dedicades a la mare de Déu de la Candela de Valls. En aquestes festes trobarem diversos concerts, espectacles, cercaviles, la fira dels castells i dues diades castelleres, una, però, força més peculiar que l'altra.
La primera diada castellera és el dia 30, diumenge. Aquesta és la diada peculiar d'entre les dues que se celebren, ja que actuaran gairebé totes les colles castelleres existents!!!! Es començarà amb una cercavila, un pilar a la plaça del Blat i, més tard, l'execució d'un castell més pilars conjuntament amb totes les colles, que seran 56. El castell màxim que s'hi podrà veure, teòricament, serà el 3de8. Després d'això, es farà un dinar multitudinari per a tots els castellers, uns 8000!!! Tota una bogeria.
La segona diada serà el dimecres dia 2 de Febrer, el dia de la Candela. En aquesta diada actuaran les dues colles de Valls, la Vella i la Joves. En aquesta diada, totes dues colles volen portar algun castell de nou pisos, per tant, farem el possible per ser-hi!
Deixant a part la Candela i tornant al tema de la Colla Jove, avui tenim l'últim assaig abans de l'actuació del diumenge a Valls, i hi hem de fer un molt bon paper, per demostrar qui som. I és que hem assajat molt bé aquests últims dies... s'han vist proves fantàstiques per aquestes alçades! Tot i això, poca tensió d'assaig, massa xerrades (m'incloc!) i poca atenció a les proves, intentem rectificar-ho! I després de la Candela, deixarem els assajos per un mes i mig (aproximadament), però aleshores serà quan haurem de seguir amb la dinàmica d'aquests últims assajos, per fer d'aquesta temporada altre cop la millor temporada de la Colla!
A per totes, Jove!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)