El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

lunes, 12 de octubre de 2009

Alcanar


Una sortida per passar-s'ho bé. I tant que sí!! Vam sortir de Tarragona a les 11 passades amb el bus de la Colla (tres busos en total). Vam arribar a Alcanar al cap d'una hora i mitja aproximadament.
Al cap d'una estona, vam començar l'actuació. Sis castells més pilars. Vam començar amb el 3 de 7 i el 4 de 7 amb bastants debutants (que com no, no es van escapar de la bofetada del Fibra), felicitats a tots!! Vam continuar amb un 2 de 7, un 3 de8, un 5 de7 i un 3 de 7 amb l'agulla (diria que tots amb algun canvi al tronc, ja siguin debutants o no). Aquest tres últims practicant-los més de cara a tirar-los tots un pis més la setmana que ve a El Vendrell!! Vinga doncs, a treballar!!
En ronda de pilars també amb debutants i, després del vano de 5, el pilar del petit del poble d'Alcanar, el pilar de 4 de l'Itarte (foto)!!! Moltíssimes felicitats (bofetada del Fibra, amb escaleta incluida)!!
Després de l'actuació, a dinar que hi ha gana. Canvis de lloc de taules a causa del sol increïble. Mocadors al cap, molts!! Gorres, barrets... Per dinar paella! a veritat és que no sóc precisament un amant del menjar que prové del mar (ja sigui peix, crustacis, etc.)... Però vaig menjar arròs que és el que tocava (ja que si no venia una dona a donar-nos el menjar ella... eh Andrea?). Però no va ser un dinar qualsevol... teníem banda sonora en vivo i directo incluïda!! Sí senyors, una dona de la taula del costat (del cor d'Alcanar), ens va cantar un munt de cançons que havia fet ella, com "la melonera", etc. I a part d'això, vam dinar amb unes vistes al mar increïbles (no Martu?)...
Després de dinar, vam tenir temps de donar una volta per les tendes que hi havia, vam entrar a l'església, vam parlar fins i tot amb alguns de la canalla (Àfrica, Laís amb Nintendo incluïda, etc.) i bé, cap al bus!! Però va resultar que un dels busos es va espatllar, no arrancava. Total que alguns es van quedar a Alcanar una estoneta més... Però jo no m'hi vaig quedar... i cap a Tarragona que hi falta gent!!
Una d'aquelles sortides que es recorda, però no pels castells. Fantàstic!

Foto: M. Neus Baena Font

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)