El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

jueves, 10 de junio de 2010

Diada del Pati


Diumenge passat vam fer cap al Pati de Valls, en motiu de la Diada del Pati, que celebra cada any la Joves de Valls, enguany amb la companyia de la Jove de Sitges. Així doncs, colles joves a plaça!

Vam obrir plaça naltros, amb el nostre tercer 3de8 de la temporada. Vam seguir amb el 4de8, el segon de la temporada. I vam acabar amb el 2de7, també el segon de la temporada. Així que vam fer una actuació idèntica a l'actuació que vam fer per la nostra Diada del Local, la setmana anterior. I per acabar, vano de cinc, amb el Pau Tell (vellacu jaja) parant de baix en un pilar de 4! Felicitats per l'estrena a plaça!

La Joves de Valls, en canvi, van fer una actuació diferent a la de la setmana anterior a la Diada del Local, però sí que van fer la mateixa actuació que nosaltres, per tant, també una clàssica pels vermells, que l'any passat van estrenar el 5de8 en aquesta diada i que enguany no estan gaire bé degut a baixes importants. Esperem que es recuperin aviat. Van acabar l'actuació amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

Per acabar, la Jove de Sitges van descarregar-hi el 3de7, el 4de7 i el 2de6. Una colla que l'any passat va fer el seu primer castell de vuit!! Esperem que ho puguin repetir enguany! Van acabar l'actuació amb un pilar de 5.

Tot i això, anem fent. Aquesta setmana anem a fer castells a Port Aventura i celebrem la Festa de la Canalla "El Futur és Jove" a la Rambla, aquest diumenge!!



Foto: M. Neus Baena (2de7)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)