El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

miércoles, 16 de junio de 2010

De Festa!


La Jove, aquesta última setmana, vam anar a Port Aventura el dijous! Però no va ser a pujar a les atraccions... va ser a fer-hi castells... i no qualsevol castell! Vam portar-hi el 3de8, entre setmana i a Port Aventura, davant del Huracan Condor! Ja podem dir que hem fet un castell de 8 a Mèxic!! El 3de8 va anar acompanyat del 4de7a i el 5de7 i, per acabar, dos pilars de 4. Tot i ser una diada entre setmana, vam ser força camises!

El diumenge després de l'actuació a Port Aventura la colla celebràvem la Festa de la Canalla! Jo vaig ser-hi com a monitor, a la part d'inflables, i puc dir que tots els que erem allí ens ho vam passar molt bé, tant la canalla, com els assistents o com els monitors!! Al migdia, vam fer una petita actuació amb el 3de7, el 4de7 i el 5de6 net, incluint dos pilars de 4. La festa seguia per la tarda, però uns quants vam anar a veure l'últim partit a casa del Nàstic, en el que es jugava el descens. Les quatre colles de Tarragona vam fer un pilar de 4 al camp abans de començar el partit. El camp estava ple, erem més de 14.000!!! I el Nàstic no va defraudar, va imposar-se a l'Elx per 3-1 i ens vam salvar matemàticament!

Tot i aquesta bonica setmana, els assajos no són el mateix... Des de l'assaig especial sembla que no hi hagi ganes per a assajar i per a progressar i, com va dir la Jordina en el seu blog, no ens estranyem si no fem els castells que ens pensàvem que faríem a la Diada que fós, ens ho estem buscant! Ja sols queden dos assajos generals (un divendres i un dimarts) abans de St. Joan. Va colla, va!!


Foto: M. Neus Baena (3de8 a Port Aventura).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)