El nostre impressionant 5de9f(c)!!!

Vídeo de la Candidatura dels Castells a Patrimoni immaterial de la humanitat

jueves, 10 de junio de 2010

La Selva del Camp


Doncs sí, aquest cap de setmana també vaig anar a la Selva, a veure els Castellers de Vilafranca i la Vella de Valls, en una actuació que prometia!! Però, primer de tot, donar gràcies a l'Anna Rey, dels XdR, perquè sinó no hi hagués anat, que no me n'hagués enterat!!

Doncs van començar els verds amb el 4de8a, ben descarregat, tot sigui dit. Després, els rosats van descarregar un 2de8f prou maco. L'actuació prometia! Una primera ronda per la qual valia la pena haver anat a la Selva. La segona ronda va ser la que va marcar la diada, Vilafranca va descarregar el segon 3de9f del dia, l'altre l'havies descarregat a Cornellà, el matí del mateix dia. La Vella, en canvi, va baixar nivell; va descarregar el 4de8. En última ronda, els de Vilafranca van descarregar el 2de8f i la Vella el 3de8. I, en ronda de pilars, els verds van descarregar el pilar de 6 i la Vella 3 pilars de 5.

Molt bona diada, tot sigui dit! Una diada que va servir per a parlar amb els amics castellers d'arreu de Catalunya i, també, per a conèixer-ne de nous!!


Foto: Albert Blay (4d8a CdV)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diada de Festa Major (Jove)